Patrimonium Spoorlaan - SAVE

  • Soort project: Groot onderhoud
  • Plaats/Stadsdeel: Amstelveen
  • Aandeel Eigen Haard: 100%
  • Soort woningen Eengezinswoningen
Deze woningen zijn onderdeel van het project Samen Verduurzamen

Eind 2019 starten wij met het verduurzamen van de woningen aan de Patrimoniumlaan 4 t/m 58, 1 t/m 85 en Spoorlaan 19 t/m 26. Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen fijner, veiliger en zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer, gezonde lucht in huis, een veiliger en zuiniger huis.

Samen met u

In dit project werken we nauw samen met u. Samen zorgen we ervoor dat het project goed en soepel verloopt.
Voor dit project hebben we ook u nodig. Wij mogen alleen grote veranderingen aan uw woning uitvoeren als het grootste deel van de huurders hiermee instemt. Hier leest u hoe dat in de wet is geregeld. Gaat u akkoord met het Comfort Plus pakket, dan stemt u ook in met de ‘Bepalingen Zonnestroomsysteem

Werkzaamheden

Dat doen we door te isoleren, uw woning veiliger te maken en zelf stroom te produceren.

Comfortpakket

  • Spouwmuren isoleren
  • Begane grondvloer isoleren 

Comfortpakket Plus

Een aantal bewoners kunnen kiezen uit het comfort plus pakket. Dit zijn alle werkzaamheden uit het comfortpakket, plus 8 zonnepanelen. Niet op alle daken kunnen zonnepanelen worden gelegd, vandaar dat niet iedere bewoner dit aanbod heeft gehad. 

Een zuinige woning

Door de isolerende maatregelen daalt, bij normaal gebruikersgedrag, het energiegebruik. Het gemiddelde besparingsbedrag wordt voor slechts 50% doorberekend in de aanpassing van de huur en de servicekosten. De rest mag u houden.

Wij houden u op de hoogte

Tijdens de informatiebijeenkomsten, spreekuren en via nieuwsbrieven houden we u op de hoogte. Voor de aannemer aan de slag gaat, maakt hij met alle bewoners thuis een afspraak. Tijdens de uitvoering houdt de aannemer u op de hoogte.

Contact

Heeft u vragen? Mail het SAVE team via save@eigenhaard.nl.

Chat met ons