t Twiske Zuid: een groene smaragd in Noord

Het oude bedrijventerrein Kadoelen in Amsterdam-Noord verandert in een prachtige nieuwbouwwijk. De woningen worden in meerdere fasen gerealiseerd. In totaal bouwen we in het nieuwbouwproject Twiske Zuid de komende jaren 157 woningen.

De eerste fase

De eerste fase van dit project is inmiddels opgeleverd en bestaat uit 44 woningen; waarvan 16 sociale huurwoningen en 28 koopwoningen. De woningen sluiten qua architectuur aan op de landelijke omgeving en de karakteristieke (Waterlandse) bouwstijl. Ze zijn ruim en variëren tussen de 109 en 139 m2, hebben vloerverwarming en een achtertuin.

Fase 2 & 3

Uit praktische overweging worden fase 2 en 3 gelijktijdig ontworpen en in uitvoering genomen. Deze fasen bestaan samen uit 76 woningen; waarvan 23 sociale huurwoningen en 53 koopwoningen. De architectuur is gebaseerd op de woningen uit fase 1. Eind 2017 hebben we 12 sociale huurwoningen opgeleverd. De oplevering van de overige 11 sociale huurwoningen volgt binnenkort.

Koopwoningen
Alle koopwoningen binnen fase 2-3 zijn verkocht. De woningen worden in het voorjaar opgeleverd door UBA.

23 eengezinswoningen

Deze huurwoningen hebben vier kamers met een ruime zolderkamer, tuin, schuur, stadsverwarming en vloerverwarming. Alle woningen zijn opgeleverd en bewoond.

Fase 4

Dit is de laatste fase van het project Twiske Zuid. We bouwen hier acht sociale huurwoningen van twee lagen. We verwachten eind 2019 te starten met de bouw. De woningen worden via WoningNet aangeboden. Zodra de verhuur start, informeren wij u via deze pagina.

Interesse?

We hebben een projectwebsite: www.wonenindetuinvanamsterdam.nl
Hier vindt u ook de contactgegevens van onze makelaars. En blijf op de hoogte via Facebook

Samenwerking

De woningen worden door de Ontwikkelcombinatie Twiske Zuid gebouwd, een samenwerking tussen Eigen Haard en UBA Projectontwikkeling.