Lincolnpark

  • Soort project: Nieuwbouw
  • Plaats/Stadsdeel: Haarlemmermeer
  • Start bouw / oplevering: Eind 2018 / 2019

Eigen Haard startte eind 2018 met de bouw van de woningen in de eerste fase van de toekomstige nieuwbouwwijk Lincolnpark in de gemeente Haarlemmermeer. Deze nieuwe wijk ligt tussen de Hoofdweg en Oude Bennebroekerweg in.

Huurwoningen

De eerste fase van het nieuwbouwproject bestaat uit sociale huurwoningen. In totaal bouwen wij in deze fase 225 sociale huurwoningen, waarvan 48 appartementen in 4 woonvilla’s, 78 rug-aan-rug woningen, 36 benedenwoningen, 36 bovenwoningen en 27 eengezinswoningen. De woningen variëren in oppervlakte van 37m2 tot 79m2.  

Duurzame wijk

Wij bouwen een duurzame wijk met een groen en waterrijk karakter. Dat betekent dat de woningen geen gasaansluiting hebben. Er komen ook zonnepalen op de daken.

Voor wie?

Een deel van de woningen is bestemd voor statushouders en voor jongeren tot 28 jaar. De woningen voor statushouders worden via het COA toegewezen. De overige woningen wijzen wij toe via WoningNet.

Planning

De woningen worden in verschillende fases opgeleverd. De eerste fase bestaat uit 92 woningen die wij in juni adverteren via WoningNet. Na de zomervakantie worden deze woningen opgeleverd. Vanaf augustus tot eind 2019 adverteren wij de volgende fases. Wij raden u aan WoningNet goed in de gaten te houden. 

Interesse?

Vlak voor de oplevering adverteren wij de woningen via WoningNet.