Kuilsenhofweg

  • Soort project: Renovatie
  • Plaats/Stadsdeel: Amsterdam Zuidoost

Wij zijn in gesprek met de bewoners van de Kuilsenhofweg 73 t/m 155-O en Kolfschotenstraat 189 t/m 225 over de renovatie en groot onderhoud van de woningen.

Aanleiding

In de afgelopen jaren kregen wij steeds meer reparatieverzoeken.  De kwaliteit van onderdelen in de woningen kan veel beter. We hebben in maart 2019 een bewonersonderzoek georganiseerd. Bekijk hier de resultaten uit het bewonersonderzoek. U heeft daarin uw mening kunnen geven over uw woning en de woonomgeving. We hebben in het voorjaar van 2019 ook het gebouw technisch laten onderzoeken. De resultaten zijn gedeeld met de bewonerscommissie en klankbordgroep van bewoners.

Voorkeursplan & Presentatie

Eigen Haard heeft met al de verkregen gegevens een voorkeursplan gemaakt en deze voorgelegd aan de bewonerscommissie. Na gesprekken met de bewonerscommissie en met klankborgroep van bewoners hebben we nu een voorkeursplan voor renovatie van de woningen. De presentatie van het voorkeursplan is hieronder te zien. Heeft u vragen opmerkingen over de presentatie gebruik dan dit vragenformulier.  Lees hier de meest gestelde vragen en antwoorden in het document Vraag en antwoord Kuilsenhofweg.

 

 

 

Nieuwsbrief

Presentaties

Beelden

Beelden na renovatie

Antwoorden 

Veel gestelde vragen  

Contactpersoon

Heeft u vragen over het voorkeursplan? Neem contact op met Marijn van der Weijden, senior medewerker Projectbegeleiding, via het contactenformulier