Gouwpark ZMC

  • Soort project: Nieuwbouw
  • Start bouw / oplevering: maart 2020 / voorjaar 2022
  • Aannemer HSB Bouw
  • Projectfase Bouwfase
  • Soort woningen Appartementen

In het voorjaar van 2020 zijn we gestart met de bouw van het nieuwbouwproject ZMC (Zaans Medisch Centrum) in Zaandam. Dit project is onderdeel van het grote project Gouwpark.

74 appartementen voor de sociale huur

In totaal komen hier 248 woningen, waarvan 124 appartementen. Wij nemen 74 appartementen voor onze rekening, bestemd voor de sociale huur. Deze appartementen liggen naast de vleugel van het nieuwe ZMC. Leviaan huurt 18 appartementen. Dit is een organisatie dat zich richt op het coachen en ondersteunen van mensen met  psychosociale kwetsbaarheden. 15 appartementen zijn bestemd voor hun cliënten en drie gebruiken zij als kantoor, medewerkersruimte en zorglevering. De andere 56 appartementen verhuren wij als reguliere sociale huurwoningen.  

Planning

We verwachten de woningen in het voorjaar van 2022 te kunnen opleveren aan de nieuwe bewoners. 

Locatie

Gouwpark ligt prachtig aan de oevers van de rivier de Gouw en het aangrenzende Burgemeester in ’t Veldpark. Het centrum van Zaandam ligt op vijf minuten fietsen en de bereikbaarheid van de grote steden Amsterdam, Haarlem en Den Haag zijn goed en makkelijk. 
In de directe omgeving is voldoende te doen. Op loopafstand zijn er scholen, sportverenigingen, winkels, het Zaans Medisch Centrum met haar nieuwe zorgboulevard, kortom heel veel! 

Huren?

De woningen bieden wij volgend jaar op WoningNet aan.