Dorpsstraat 31

  • Soort project: Groot onderhoud
  • Plaats/Stadsdeel: Landsmeer
  • Start bouw / oplevering: 2019 / 2019
  • Projectfase Klaar voor de oplevering
  • Soort woningen zes studio's en één tweekamerappartement voor jongeren

DEZE WONINGEN ZIJN ALLEMAAL VERHUURD! REAGEREN IS NIET MEER MOGELIJK. Wij bieden zeven prachtig opgeknapte jongerenwoningen te huur in de Dorpsstraat in Landsmeer aan. Het gaat om studio’s vanaf 20m2 in een karakteristiek, monumentaal pand met bijzondere elementen.

Ideale locatie!

Je loopt vanaf hier zo het winkelcentrum in. Daarnaast ben je ook binnen no time in het Twiske en op het NDSM terrein. Het openbaar vervoer brengt je in korte tijd naar de NoordZuidlijn waarmee je snel in het centrum van Amsterdam bent. 

Studio’s

ALLE WONINGEN ZIJN AL VERHUURD

We bieden vier kleine studio’s aan voor jongeren tussen de 18 en 23 jaar. Twee iets grotere studio’s en zelfs een tweekamerappartement voor jongeren tussen de 23 en 28 jaar. De afwerking is prachtig. De muren zijn pas gestuct, het schilderwerk is gedaan en er zitten nieuwe ramen met dubbelglas.

Wethouder Richard Quakernaat van de gemeente Landsmeer is blij met de jongerenwoningen: “Landsmeerse jongeren hebben nu de kans om in een prachtig opgeknapt pand in hun eigen dorp te wonen”.

 

Interesse?

Woon je minimaal drie jaar in Landsmeer en zoek je een eigen stek? Dan krijg je voorrang om te reageren op deze woningen. Je moet wel ingeschreven staan op WoningNet. We selecteren per huurprijscategorie op leeftijd en dan per leeftijdsjaar/-jaren op inschrijfduur. Zo maken jongeren van alle leeftijden een kans. Je krijgt een jongerencontract voor vijf jaar.

Bekijk hieronder de twee advertenties op WoningNet en reageer:

Reageren op de Kleine studio's 

Reageren op de Grote studio's kan vanaf 12 maart!