De Vrije Kade

Het voormalig terrein van de Hollandse Beton Maatschappij in Amsterdam-Noord maakt al ruimte tijd ruimte voor het nieuwbouwproject De Vrije Kade. Aan de Distelweg in de wijk Buiksloterham staan straks prachtige grondgebonden kade-, atelier- en stadswoningen, appartementen in zowel de koop als de huur en bedrijfsruimten. De afgelopen jaren is er al flink gebouwd en is dit gebied een thuis voor veel bewoners.

Wonen aan de noordelijke IJ-oevers

De Noordelijke IJ-oevers zijn Hot, Hip & Happening. Sinds enkele jaren de plek om te ontspannen en te genieten van culturele en culinaire mogelijkheden. Of je hier nu werkt of woont. Lunchen, dineren en loungen kun je aan de Noordelijke IJ-oevers als de beste. Naast het Over het IJ festival, het EYE filmmuseum, NDSM werf, kun je ook heerlijk wonen aan De Vrije Kade.

De Vrije Kade fase 1 en 2

De eerste twee fases van De Vrije Kade zijn opgeleverd en bewoond. Hierdoor krijg je al een goed beeld van de sfeer van dit stukje Amsterdam. Het project is niet onopgemerkt gebleven, want in 2020 zijn de kadewoningen van fase 2 genomineerd voor de Amsterdamse Nieuwbouwprijs.

Start verkoop De Vrije Kade fase 3

Wij bouwen in deze derde (laatste) fase 51 huurappartementen. Er komen ook 32 grondgebonden woningen en 25 kade-appartementen in verkoop. Deze zijn circa 77 m2 tot 154 m2.

Interesse?

Schrijf je in op www.devrijekade.nl voor een woning en blijf op de hoogte van de verkoop.