Begoniastraat

Renovatie

Begoniastraat
Bezig met laden...

Wij renoveren de huizen aan de Begoniastraat 41 - 58. Het is een ingrijpende renovatie, waarbij de bewoners tijdelijk verhuizen naar een wisselwoning. Sommige bewoners kozen ervoor om definitief naar een ander huis te verhuizen.

Hoe lang duurt de renovatie?

We zijn begonnen in juni 2022. We verwachten dat de renovatie ongeveer negen maanden duurt. We werken vanaf huisnummer 58 naar 41. We verwachten in januari of februari 2023 helemaal klaar te zijn.

Onze aannemer Mercuur Bouw B.V.

Mercuur Bouw B.V gaat de renovatie voor ons uitvoeren. Deze aannemer heeft veel ervaring met renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. Bij het renoveren van de huizen wordt geluid gemaakt. Hun werktijden zijn iedere werkdag van 07.00 uur tot 16.00 uur. Bij sommigen klussen nemen ze verkeersmaatregelen zodat er geen onveilige situaties ontstaan. We begrijpen dat de renovatie mogelijk overlast geeft aan omwonenden. We proberen overlast te voorkomen maar sommige klussen veroorzaken (geluids)overlast. We hopen op jouw begrip hiervoor.

Bouwverkeer

Bij een ingrijpende renovatie hoort ook bouwverkeer. We proberen het bouwverkeer zo strak als mogelijk aan te voeren. We komen aan via de Rijksstraatweg en rijden via Telstarweg het project bij Begoniastraat binnen. Vervolgens loopt de afvoer van het bouwverkeer via Korenbloemstraat terug naar de Rijksstraatweg.

Nieuwsbrieven

Contact

Heb je vragen? Stel ze aan ons via ons contactformulier. Of bel met de bewonersbegeleider. Je vindt zijn gegevens in de informatie die je hebt ontvangen.

Contact