Nieuwe woningen

Plaats om te bouwen

 
“We hebben een grote ambitie als het om nieuwbouw gaat.”

We hebben een grote ambitie als het om nieuwbouw gaat. Wij zoeken daarom altijd plek om te bouwen. Wij maakten in 2017 dan ook verschillende afspraken over nieuwbouwlocaties en de transformatie van bestaande gebouwen. 

Amsterdam Noord

Samen met CZAN ontwikkelen we 288 woningen in het project Z1 in het centrum gebied van Amsterdam Noord. 
Naar aanleiding van de federatieve verdeling van een aantal gemeentelijke panden, hebben wij het schoolgebouw de Papaverhoek 1-3 gekocht.  We transformeren deze school naar 16 sociale huurwoningen, waarvan de helft bestemd is voor statushouders. 

Amsterdam West

Tegenover ons kantoor op de Arlandaweg gaan wij 130 sociale huurwoningen bouwen in Sloterdijk Centrum. We verwachten dat de eerste bewoners er in 2021 kunnen wonen. Het nieuwe duurzame gebouw - met werknaam Blok 9B - komt in een wijk met woningen voor iedere doelgroep. De wijk is onderdeel van het programma 'Haven-stad'.

Amsterdam Zuidoost

We kochten van Bouwfonds Property Development het project 'Switi' aan de Gooise weg. Hier komen 14 ruime nieuwbouw eengezinswoningen voor de sociale verhuur. 

Haarlemmermeer

We kochten het voormalige kantoor van Vestia. We transformeren dit gebouw naar 32 sociale huurwoningen.
We bereikten overeenstemming met de gemeente over het ontwikkelen van de locatie President Lincolnpark in Hoofddorp . Hier bouwen we 225 woningen die specifiek bedoeld zijn voor spoedzoekers.