Onderhoudsabonnement

Als u een onderhoudsabonnement afsluit, zorgen wij voor een deel van het onderhoud dat u zelf moet doen. In de brochure Onderhoud en reparaties. Wie doet wat? staat welk onderhoud wij extra doen als u een abonnement heeft.

U betaalt eenmalig € 40,08 en daarna € 6,68 per maand (prijspeil 2012).
Voor het aanmelden voor het onderhoudsabonement kunt u gebruik maken van het formulier Aanvragen onderhoudsabonnement.

Als u een onderhoudsabonnement wilt afsluiten, dan wordt een nul-meting uitgevoerd door een van onze Opzichters Dagelijks Onderhoud.
Wij zullen contact met u opnemen om een afspraak met u in te plannen voor deze  nulmeting. Let op: dit geldt NIET voor nieuwe huurders die binnen 3 maanden na ingang huurcontract een OA willen afsluiten (zie hieronder voor meer informatie hierover).

De Opzichter beoordeelt of de staat van de woning goed genoeg is om een onderhoudsabonnement af te sluiten (instapmogelijkheid).

Als er gebreken zijn in de  woning, dan kunt u pas lid worden nadat de gebreken zijn verholpen. Dit houdt in dat deze reparatiekosten voor uw rekening zijn.

Met een onderhoudsabonnement krijgt uw woning iedere achttien maanden een onderhoudsbeurt. Eén van onze onderhoudsmedewerkers komt bij u langs en bekijkt de woning. Beginnende gebreken lossen we meteen op.
Stel direct uw vraag