Wijkvrijwilliger

Zet u zich actief in voor uw buurt of uw complex? En wilt u dat blijven doen? Met actieve wijkvrijwilligers gaan wij graag een overeenkomst aan. Daarin staat duidelijk wat we van elkaar verwachten. Wat de wijkvrijwilliger doet, maar ook hoe wij de wijkvrijwilliger daarin ondersteunen. Een belangrijk voordeel van de overeenkomst is dat u door ons verzekerd bent op de momenten dat u aan het werk bent voor de wijk.

Het werkt!

Door een overeenkomst tussen de wijkvrijwilliger en Eigen Haard weten we allebei waar we aan toe zijn. We weten wat we van elkaar kunnen verwachten, hoe de één de ander gaat helpen. We hebben ook samen duidelijk ons doel voor ogen: het verbeteren van de wijk. En u hebt meer zekerheid dat wij u steunen, dat u op ons kunt bouwen.

Doe mee!

Bent u actief in de wijk en zou u nog meer willen doen? Of doet u al veel en zou u duidelijk op papier willen hebben hoe wij u daarbij kunnen helpen? Dan kunt u wijkvrijwilliger worden met een overeenkomst met Eigen Haard. Neem voor meer informatie contact op met de medewerker Woonservice van uw wijk via het contactformulier of (0206 801 801.

Bijlage

Download Wijkvrijwilliger
(PDF bestand, 1,4 MB)