Opruimacties

Soms staan er spullen in de algemene ruimtes. Die staan in de weg, veroorzaken irritatie en overlast. Ook blokkeren ze de vluchtwegen in geval van nood. Daarom mogen ze er niet staan. Regelmatig houden we daarom opruimacties.

Houd algemene ruimtes vrij en schoon

U mag geen spullen neerzetten in het trappenhuis, de galerij of de boxgangen. Zorg er samen met uw buren voor dat de algemene ruimtes schoon en netjes zijn. Niet alleen omdat wij dat in het huurcontract met u hebben afgesproken. Maar vooral omdat u op deze manier veel prettiger woont.

Opruimacties

Daar waar vaak spullen in de algemene ruimte staan, beginnen we opruimacties. We vragen u eerst zelf uw spullen op te ruimen. Dit doen we met posters in de hal, stickers op de spullen, labels aan fietsen & brommers en kaarten in de bus. Ook ontvangt u twee keer een brief. 

Niet opgeruimd? Na 5 weken halen we alles weg

Na 4 weken zetten we de fietsen die nog binnen staan buiten neer. Alle fietsen worden op slot gezet met een slot van ons. Is uw fiets door ons op slot gezet? Dan kunt u de sleutel bij ons ophalen.

Na 5 weken is het genoeg geweest. Dan verwijderen en vernietigen wij alle spullen die nog in de algemene ruimtes staan. We maken alleen een uitzondering voor fietsen en brommers die in goede staat zijn. Deze slaan we 3 maanden op: binnen die drie maanden kan de eigenaar ze tegen betaling ophalen. Doet hij of zij dit niet? Dan vernietigen wij de fietsen en brommers alsnog.

Contact in uw wijk

Heeft u een vraag over uw buurt of uw woning? De wijkbeheerder of huismeester staat voor u klaar.