Schoonmaakactie

Is uw trappenhuis altijd vies? Ruimt niemand de viezigheid op? Stinkt het altijd in de lift of de gang? Onze Schoonmaakactie is een oplossing voor de lange termijn, voor complexen die vaak smerig zijn.

Een schone omgeving is fijn

Drie maanden lang maakt een professioneel schoonmaakbedrijf de gemeenschappelijke ruimtes bij u schoon. We repareren alles in de openbare ruimte rond het complex: straatverlichting, bankjes, prullenbakken. We sluiten af met een gezamenlijke schoonmaakdag voor iedereen in het complex. Zodat iedereen kan zien en voelen: zo fijn is het als je woont in een schone omgeving. Na die dag krijgt iedereen in het complex de keuze: vanaf nu maakt een professioneel bedrijf het complex schoon, of de bewoners doen het zelf.

Het werkt!

Door een paar maanden goed schoon te maken, weet iedereen weer hoe fijn het is om in een schone omgeving te wonen. Daardoor lukt het om een structurele oplossing te vinden.

Doe mee!

U bent met uw buren verantwoordelijk voor het schoonhouden van de gemeenschappelijke ruimtes. U kunt met uw buren afspreken om samen schoon te maken en een rooster op te stellen. Daar heeft u ons niet voor nodig. Komt u er met uw buren niet uit? Dan is de Schoonmaakactie misschien iets voor uw complex. Neem hiervoor contact op met de medewerker Woonservice van uw wijk via 020-6801801 of info@eigenhaard.nl.

Bijlage

Download Schoonmaakactie
(PDF bestand, 2,8 MB)

Chat met ons