Samen schoon

Vindt u dat uw portiek, galerij of trappenhuis niet schoon genoeg is? Heeft u het idee dat de schoonmaker zijn werk niet goed doet, of dat uw buren het niet netjes houden? Met Samen Schoon krijgen u en uw buren weer controle over hoe schoon de algemene ruimtes worden. U neemt zelf een deel van het werk over dat Eigen Haard nu doet. Daardoor kunt u meer zelf bepalen.

Schoonmaak in eigen beheer

U kunt zelf toezicht houden op de schoonmaker, of zelfs voor een nieuwe schoonmaker kiezen die precies aan uw wensen voldoet. U kunt ook de financiële administratie van ons overnemen, waardoor de servicekosten misschien omlaag kunnen. Of u kiest voor Samen Schoon Zelf Doen, en gaat het portiek met uw buren zelf schoonmaken. Dan bent u van niemand meer afhankelijk!

Uitleg over de vier niveaus van Samen Schoon

Veranderen kunt u niet alleen

Veranderen hoe uw flat of portiek wordt schoongemaakt, kunt u niet alleen. Als de servicekosten veranderen moet 70% van de bewoners akkoord gaan. Bovendien zijn de wensen van uw buren ook belangrijk. Doel is dat iedereen in het portiek tevreden is. En helpt de boel netjes te houden.

Doe mee!

Verzamel een paar actieve buren en maak een plan. U kunt een portiekhuiskamer, een leuke bijeenkomst in het portiek, organiseren om uw buren te informeren. Wij helpen u graag aan alle informatie en aan tips om uw buren enthousiast te krijgen.

Meer weten?

Heeft u meer vragen, of wilt u aan de slag? Neem contact op met de medewerker Woonservice van uw wijk via (020) 6 801 801 of het contactformulier.

Chat met ons