Natuurmuur

De bewoners van de van Ruyschstraat 76 en 78 hebben vanaf hun achterbalkon het uitzicht op de zijmuur van de appartementen van Blasiusstraat 93A -101E. Dit betreft 2 hoge bakstenen muren. Het uitzicht is hierdoor erg somber. Maar wat nog vervelender is, is dat de akoestiek erg onaangenaam is. Door de kale muren hebben de bewoners last van veel weerkaatsing van het geluid en ervaren vaker overlast van elkaar.  De bewoners willen graag een natuurmuur. Deze verticale tuin zal de akoestiek ontzettend verbeteren en het uitzicht veel mooier maken. Het gaat om een verticale tuin op de muur. "We zijn ook op visite geweest bij een aantal van bewoners van de Blasiusstraat. Zij ervaren dat het heel warm wordt in hun huis tijdens de Zomer. Daarom willen we de tuin horizontaal door trekken en op beide platte daken sedumtuinen maken", zeggen de initiatiefnemers.

Meehelpen dit project te realiseren? Stem dan hieronder.