Word jij onze nieuwe collega?

Heb jij altijd al willen werken voor een van de grootste woningcorporaties van Nederland? Wil jij graag samen met andere gedreven professionals betekenisvol werk doen? Heb je innovatieve ideeën? Dan voel je je bij Eigen Haard snel thuis.

Werken bij Eigen Haard betekent impact hebben op de metropool Amsterdam. Met ongeveer 550 collega’s werken we hard aan goede en betaalbare huisvesting en investeren we in wijken in Amsterdam en omstreken. Samen werken we aan woongeluk voor iedereen.

Werkgeluk is samen werken aan woongeluk

Bij Eigen Haard is er voldoende aandacht voor zelfontplooiing. Je krijgt de kans om veel te leren en te groeien. En we denken graag met elkaar mee om bijvoorbeeld processen beter te maken. De collega’s bij Eigen Haard zijn ondernemend, deskundig en betrokken. Mét een flinke dosis inlevingsvermogen. Zo kunnen we ons goed inleven onze huurders en kopers, zonder het belang van de organisatie uit het oog te verliezen. 

Wat bieden we jou

Bij ons werk je in een uitdagende, verrassende en prettige omgeving. Met veel mogelijkheden tot ontwikkeling en goede arbeidsvoorwaarden. We verwachten veel van je, maar maken daar duidelijke afspraken over. Bij Eigen Haard zijn wij gedreven, maar wij hechten ook waarde aan een goede werk/privébalans. Zo kennen wij een flexibele werktijdenregeling en krijg je bij ons de mogelijkheid om je fulltime werkweek (36 uur) te verdelen over 4 dagen. In gezamenlijk overleg is bij Eigen Haard veel mogelijk!

Nieuwe collega’s krijgen een warm welkom, zodat jij je zo snel mogelijk thuis voelt. En we leggen uit hoe wij hier werken. We vertellen je alles over onze cultuurkenmerken

Zoeken wij jou?

Lijkt het je wat om bij ons te werken? Kun jij je inleven in onze klanten én het belang van de organisatie in het oog houden? Dan is een carrière bij Eigen Haard echt iets voor jou!

Wij zijn altijd op zoek naar gekwalificeerd en ervaren technisch personeel zoals opzichters nieuwbouw, mutatie- en dagelijks onderhoud en projectontwikkelaars nieuwbouw en renovatie. Informeer gerust naar actuele kansen via solliciteren@eigenhaard.nl!

Terug naar Werken bij Eigen Haard
Chat met ons