Saskia Verdonk, Verhuurmakelaar

"Ik werk sinds 2010 bij Eigen Haard. Eerst op de afdeling Huurzaken waar we de huurprijzen vaststellen en nu als verhuurmakelaar. Ik heb veel contact met huurders, op locatie tijdens bezichtigingen van sociale huurwoningen en het huurcontracten tekenen. Daarnaast ook via telefoon en mail. Ik vind dat een ideale combinatie tussen op kantoor werken en op pad zijn.

Saskia Verdonk, Verhuurmakelaar

We werken in een hecht en jong team en kijken met elkaar hoe we processen kunnen verbeteren waardoor we onze huurders beter van dienst zijn. We proberen nu bijvoorbeeld met bewoners die hun woning verlaten af te spreken dat potentiële nieuwe huurders alvast mogen komen kijken. In plaats van wachten tot de woning leeg is.

Dat heeft drie voordelen: De nieuwe huurder kan snel de woning gebruiken. De nieuwe en oude bewoners kunnen afspraken maken over het overnemen van vloerbedekking, gordijnen etc. En wij hoeven de woning mindere lang leeg te laten staan.

Ik koos bewust voor Eigen Haard als werkgever. Eerder werkte ik bij een commercieel vastgoedbedrijf waar het vooral om targets halen en geld verdienen ging. Hier gaat het om de mensen en goed wonen. Wat dat betreft ben ik hier helemaal op mijn plek."

Terug naar Medewerkers vertellen

Chat met ons