Mohamed Benyahia, Medewerker ICT

"Na mijn studie heb ik bewust gekozen voor een baan bij Eigen Haard. Ik had hier al stage gelopen en dat beviel goed. Ik werk op de ICT afdeling, al 18 jaar. De snelle technologische ontwikkelingen en de kansen die ik krijg maken dat ik hier graag werk. Ik volg veel trainingen om alle systemen die EH nodig heeft goed te kunnen beheren.

Mohamed Benyahia, Medewerker ICT

ICT is een afdeling waar veel gebeurt. Ook al hebben we geen direct contact met huurders. Onze klanten zijn onze collega’s. Die helpen we hun werk ongestoord te doen. We beheren en beveiligen de servers, we maken thuiswerken mogelijk, beheren de opslag van data en het systeem waar iedereen op inlogt om aan het werk te gaan. Er komen steeds weer nieuwe vragen uit de organisatie waar we aan goed antwoord op moeten geven. 

We voeren vaak updates uit. Dat kan alleen als er niemand is ingelogd. Die updates draaien we dus ’s avonds en in het weekend. Dan zijn we met een klein clubje bij elkaar en werken we hard om alles op orde te krijgen en te testen voordat onze collega’s weer aan de slag moeten. Systemen moeten gewoon goed draaien zonder storing. Zo samen aan de slag zijn schept een extra band met mijn ICT collega’s. Toch vind ik het contact met andere afdelingen erg belangrijk, zo weet ik wat er speelt in verschillende vakgebieden en leer ik steeds bij. Dat maakt mijn werk nog steeds leuk en boeiend!"

Terug naar Medewerkers vertellen
Chat met ons