Hanneke Lichtenbelt, Medewerker HR

Mijn loopbaan is erg divers. Ik ben van kinderopvang naar sportinstructrice gegaan. En uiteindelijk via verschillende functies in het vastgoed overgestapt naar de woningcorporaties. Ik werk nu zes jaar bij Eigen Haard en ik ben net begonnen op de afdeling HR. Hiervoor was ik Verhuurmakelaar voor sociale huurwoningen. Bijzonder is dat ik in hetzelfde kantoor een totaal andere functie ben gaan doen.

Hanneke Lichtenbelt, Medewerker HR

Ik vind het heel prettig dat dit bij Eigen Haard kan, mezelf ontwikkelen. Ruim anderhalf jaar ben ik, naast mijn werk, bezig geweest met mijn HR opleiding. En net toen ik klaar was kwam er de mogelijkheid om te ruilen van functie met een collega van HR. Van deze mogelijkheid om te switchen en ervaring op te doen, hebben wij beide gebruik gemaakt! Dat doen we bij Eigen Haard onder de noemer BE(E) FLEX.

Het grootste verschil met mijn vorige baan is dat mijn functie nu intern gericht is naar de organisatie. Ik heb nu veel contact met mijn collega’s. Bij HR spelen allerlei zaken, zoals werving & selectie, verzuim, reiskosten, UWV etc. 

Kennis opdoen, met nieuwe collega’s werken en omgaan met nieuwe systemen, dat geeft mij energie. Daarnaast is er de mogelijkheid en ruimte om projecten of klussen op me te nemen die bij mijn interesses passen. Hierdoor is het mogelijk je functie te verbreden met verschillende taken.

Terug naar Medewerkers vertellen
Chat met ons