Bas van der Horst, Administrateur Accounting

"In mijn functie ligt de nadruk op projectadministraties en deelnemingen. Binnen de projectadministraties zorg ik voor de financiële afwikkeling van projecten. Is de financiële insteek ook daadwerkelijk gerealiseerd? En waaruit bestaan de eventuele verschillen? Voor deelnemingen voer ik de dagelijkse administratie, stel ik de jaarrekening samen en begeleid ik de accountantscontrole.

Bas van der Horst, Administrateur Accounting

Het leukste aan mijn werk vind ik het samenwerken met collega’s uit alle lagen van de organisatie; van managers en projectleiders tot aan de financiële administratie. Binnen Eigen Haard heerst een informele sfeer en iedereen kan bij elkaar binnenlopen. Ook krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid om zelf je werk in te delen. Dat samen maakt dat ik Eigen Haard een hele fijne organisatie vind om voor te werken. 

Toen ik binnenkwam werd ik meteen in het diepe gegooid. Daar heb ik veel van geleerd. Ook stagiairs draaien meteen mee. Ik krijg veel kansen om me te ontwikkelen. We krijgen regelmatig met nieuwe zaken te maken waardoor ik me in de breedte kan ontwikkelen. Maar doorgroeien is ook mogelijk, zo krijg ik de mogelijkheid om door te stromen naar een senior functie."

Terug naar Medewerkers vertellen
Chat met ons