Ontwikkelaars Nieuwbouw (medior en senior)

Wat ga jij doen?

De media publiceren continu over de overspannen woningmarkt in de Amsterdamse regio. Een regio waar een groot tekort aan woningen is, waar duizenden woningen moeten worden bijgebouwd, waar lange wachtlijsten voor sociale huurwoningen bestaan, waar voor starters geen plek lijkt, voor senioren onvoldoende passende woningen beschikbaar zijn en gezinnen de stad uit vertrekken op zoek naar ruimte. In dit gebied zijn wij dagelijks werkzaam om blijvend een bijdrage te leveren aan een ongedeelde stad, waar ondanks de stijgende prijzen plek blijft voor al deze doelgroepen met een kleinere beurs.

Vind jij het een uitdaging om in Amsterdam en haar buurgemeenten onze ambitie te verwezenlijken om jaarlijks 700 woningen te ontwikkelen?

Dan zijn we naar jou op zoek als ervaren ontwikkelaar voor al onze nieuwbouwactiviteiten, zoals binnenstedelijke herontwikkelingen, transformaties van gebouwen en uitbreidingswijken in meer landelijk gebied.

Op het moment hebben wij ruimte voor een ontwikkelaar op medior niveau en een ontwikkelaar op senior niveau.

Wat heb jij in huis?

De (senior) ontwikkelaars die wij zoeken hebben een vernieuwende en ambitieuze visie die bijdraagt aan de maatschappelijke taken die wij als woningcorporatie hebben en zijn in staat om collega’s én externe partijen hierin mee te krijgen. Stakeholdermanagement en vanzelfsprekend (organisatie)sensitiviteit behoren tot jouw sterkste kwaliteiten.

Je kunt goed organiseren en behoudt het overzicht over en de voortgang van alle werkzaamheden die je bij andere partijen hebt uitgezet. Persoonlijke ontwikkeling en samenwerken in teams zijn waarden die jij belangrijk vindt. Je bent verder resultaatgericht en overtuigend in je communicatie. 

Je bent alert op en, binnen en buiten jouw werkveld, actief op zoek naar technologische en maatschappelijke trends die je kunt toepassen in je werk.

Bij voorkeur heb je ervaring op het gebied van gebiedsontwikkeling en heb je hierdoor een integrale kijk op nieuwbouwprojecten. Vanuit een helicopterview ben jij in staat out-of-the box te denken.  Jij bent een inspirerende motivator die zorgt voor ‘reuring’ en innovatie.

Verder beschik je over:

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Ruime ervaring met het volledige proces van projectontwikkeling en het aansturen van projectteams;  
 • Kennis van factoren die haalbaarheid van projecten beïnvloeden;
 • Technisch inhoudelijke kennis en ook financiële, juridische, stedenbouwkundige en marktkennis;
 • Kennis van BIM (een pre);
 • Kennis van project-/procesmanagement;
 • Kennis van maatschappelijke vraagstukken en doelstellingen woningcorporaties, volkshuisvesting, stadsontwikkeling;

Eigen Haard biedt

Een uitdagende functie in een werkomgeving waar je een waardevolle maatschappelijke bijdrage kunt leveren en waar je jezelf optimaal kunt ontwikkelen.

Bij Eigen Haard zijn wij gedreven, maar hechten wij ook waarde aan een goede werk/privébalans. Zo kennen wij een flexibele werktijdenregeling en krijg je bij ons de mogelijkheid om je fulltime werkweek (36 uur) te verdelen over 4 dagen. In gezamenlijk overleg is bij Eigen Haard veel mogelijk!

Ook 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering maken deel uit van ons arbeidsvoorwaardenpakket.

Voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden kijk je op: https://www.eigenhaard.nl/eigen-haard/werken-bij-eigen-haard/arbeidsvoorwaarden

De functie is ingeschaald in functieschaal L van de cao Woondiensten (€ 3.907 - € 5.747 per maand op basis van een 36-urige werkweek). 

Interesse

 • Wij ontvangen jouw sollicitatie graag uiterlijk op 25 september a.s. via de link bij deze vacature;
 • Je kunt je brief richten aan Remi van Paassen, manager Ontwikkeling & Acquisitie;
 • Inhoudelijke vragen over de vacature kun je stellen aan Remi van Paassen via tel. 020 6801801;
 • Vragen over de sollicitatieprocedure kun je stellen aan Susan Saracino, adviseur Werving & Selectie, op tel. 020 6801137 of Hanneke Lichtenbelt, medewerker HR, op tel. 020 6801788.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Privacy statement
Met het versturen van jouw sollicitatie geef je ons toestemming om je persoonlijke gegevens tot één jaar na beëindiging van de sollicitatieprocedure te bewaren, voor mogelijke toekomstige vacatures. Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Chat met ons