Opzichter Dagelijks Onderhoud

Hart voor dagelijks onderhoud én de klant?

Over Eigen Haard

Een grote corporatie met slagkracht en een menselijk klimaat, dat is Eigen Haard. Een organisatie waarbinnen ruimte is voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Waar we elke dag met veel plezier ons werk doen en waar we mét en op elkaar kunnen bouwen.

Kijk jij verder dan winst op korte termijn? Ben je ondernemend en denk je in oplossingen? Als je je daarnaast kunt inleven in onze klanten zonder het belang van de organisatie uit het oog te verliezen, dan zou Eigen Haard wel eens de werkgever kunnen zijn die bij jou past!

De divisie en afdeling

De divisie Vastgoedbeheer is verantwoordelijk voor het realiseren en in stand houden van het technische kwaliteitsniveau van alle objecten in de vastgoedportefeuille van Eigen Haard.

Binnen de divisie Vastgoedbeheer zijn de teams Dagelijks Onderhoud Regio (vier regioteams) verantwoordelijk voor het realiseren van een effectieve invulling en uitvoering van het dagelijks onderhoud binnen de toegewezen regio, ook met de inzet van externe uitvoerders. De teams Dagelijks Onderhoud Regio zijn vanuit de verantwoordelijkheid voor de onderhoudssituatie van het bezit opdrachtgever richting Bedrijfsbureau voor wat betreft de voorbereiding en uitvoering van planmatig onderhoud.

Wat ga jij doen?

Als opzichter Dagelijks Onderhoud bij Eigen Haard houd je binnen een specifieke regio toezicht op de uitvoering van het dagelijks- en contractonderhoud (door vakmannen en derden) en zorg je ervoor dat dit onderhoud binnen planning, kwaliteitsnormen, Arbowetgeving, vastgoedbeleid en budget wordt uitgevoerd. Ook voer je inspecties uit als gevolg van reparatieverzoeken.

Daarnaast lever jij een pro-actieve bijdrage aan het continu verbeteren van onze processen.

Op dit moment zoeken wij twee ervaren opzichters dagelijks onderhoud voor de regio Amsterdam Zuid/ Amstelveen en voor de regio Amsterdam West/ Nieuw- West / Centrum. Na verloop van tijd zou de standplaats kunnen veranderen.

Ligt jouw hart bij het dagelijks onderhoud en draag jij graag je steentje bij aan een maximale klanttevredenheid? Dan zien wij jouw reactie op deze vacature graag tegemoet!

Wat heb jij in huis?

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je minimaal over:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • kennis van/ affiniteit met BIM;
  • kennis van de kwaliteit en kosten van bouwmaterialen en de bouwkundige en procesmatige aspecten in relatie tot het realiseren van technische bouwprojecten;
  • kennis van de wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid (Arbo-wet, V&G-beleid) en deze kunnen toepassen;
  • ervaring met het houden van toezicht bij bouwprojecten en het aansturen van externe partijen.

Verder ben jij oplossingsgericht, kwaliteitgericht én klantgericht.

Eigen Haard biedt

Een uitdagende functie in een werkomgeving waar je een waardevolle maatschappelijke bijdrage kunt leveren, waar je jezelf optimaal kunt ontwikkelen en de flexibiliteit krijgt om een goede werk/privébalans te creëren.

Voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden kijk je op: https://www.eigenhaard.nl/eigen-haard/werken-bij-eigen-haard/arbeidsvoorwaarden

Deze functie is ingeschaald in salarisschaal F van de cao Woondiensten: (€2.357,- tot € 3.019,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek)

Het betreft een functie voor 36 uur per week.

Interesse?

  • Graag ontvangen wij jouw sollicitatie uiterlijk op 22 juli a.s. via de sollicitatielink bij deze vacature;
  • Je kunt je sollicitatie richten aan Marthin van Greuningen, manager Dagelijks Onderhoud regio West/ Nieuw-West/ Centrum; 
  • Inhoudelijke vragen over de vacature kun je stellen aan: Marthin van Greuningen via tel. 020 680 1801;
  • Vragen over de sollicitatieprocedure kun je stellen aan Susan Saracino, adviseur Werving & Selectie, op tel. 020 680 1137 of Hanneke Lichtenbelt, medewerker HR op tel. 020 680 1788.

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Privacy statement
Met het versturen van jouw sollicitatie geef je ons toestemming om je persoonlijke gegevens tot één jaar na beëindiging van de sollicitatieprocedure te bewaren, voor mogelijke toekomstige vacatures. Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Chat met ons