Werkvoorbereider Planmatig Onderhoud

Over Eigen Haard

Een grote corporatie met slagkracht en een menselijk klimaat, dat is Eigen Haard. Een organisatie waarbinnen ruimte is voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Waar we elke dag met veel plezier ons werk doen en waar we mét en op elkaar kunnen bouwen.

Kijk jij verder dan winst op korte termijn? Ben je ondernemend en denk je in oplossingen? Als je je daarnaast kunt inleven in onze klanten zonder het belang van de organisatie uit het oog te verliezen, dan zou Eigen Haard wel eens de werkgever kunnen zijn die bij jou past.

 

Afdeling

Het Bedrijfsbureau bestaat uit twee afdelingen, Planmatig Onderhoud en de Technische Administratie.

De afdeling Planmatig Onderhoud is verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van het periodieke onderhoud aan objecten conform portefeuilledoelstellingen, financiële kaders, jaarplanning en het beschreven technisch beheerproces.

Dit voeren wij uit door planmatig onderhoud, contractonderhoud en periodieke conditiemetingen in ons bezit. 

De Technische Administratie ondersteunt de vier regioteams Dagelijks Onderhoud op administratief gebied.  

Daarnaast is de projectleider BIM werkzaam binnen de afdeling vastgoedbeheer, voor de implementatie van BIM binnen de verschillende divisies.

 

Wat ga jij doen?

Als werkvoorbereider houd je je bezig met het volledig voorbereiden van projecten op het gebied van planmatig onderhoud. Je stelt onder andere de meerjarenonderhoudsplanning (MJOP) op en doet voorstellen aan VvE’s om de MJOP aan te passen op basis van de conditiemetingen die jij hebt uitgevoerd. Je onderhandelt met adviseurs en aannemers over onderhoudsopdrachten en maakt calculaties ten behoeve van aanbestedingen. 
Eventueel verleen je vakspecialistische ondersteuning bij het uit te voeren onderhoud.

 

Wat heb jij in huis?

Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je over:

  • Mbo/hbo werk- en denkniveau (voor vakspecialistische ondersteuning is HBO vereist);
  • Kennis van werkvoorbereidingsprocessen, planningssystematieken, relevante wet- en regelgeving en subsidieregelingen; 
  • Inzicht conditiegestuurde methodiek;
  • Ervaring met inspectie-, project- en calculatiewerkzaamheden; 
  • Je bent woonachtig binnen een straal van 50 km van Amsterdam;
  • Kennis van BIM (pre).

Je bent cijfermatig sterk en weet met jouw commerciële en communicatieve vaardigheden steeds het beste resultaat te behalen. Je werkt gestructureerd en weet de voortgang van de planning goed te bewaken

Dit is niet alleen een kantoorfunctie. Er wordt intensief samengewerkt met de opzichter PO,  Regio Onderhoud en Woonservice.

 

Eigen Haard biedt

Een uitdagende functie in een werkomgeving waar je een waardevolle maatschappelijke bijdrage kunt leveren en waar je jezelf optimaal kunt ontwikkelen.

Bij Eigen Haard zijn wij gedreven, maar hechten wij ook waarde aan een goede werk/privébalans. Zo kennen wij een flexibele werktijdenregeling en krijg je bij ons de mogelijkheid om je fulltime werkweek (36 uur) te verdelen over 4 dagen. In gezamenlijk overleg is bij Eigen Haard veel mogelijk!

Ook 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering maken deel uit van ons arbeidsvoorwaardenpakket.

Voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden kijk je op: https://www.eigenhaard.nl/eigen-haard/werken-bij-eigen-haard/arbeidsvoorwaarden

De functie is ingeschaald in functieschaal G van de cao Woondiensten (€ 2.576 - € 3.328,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek).

 

Interesse?

Graag ontvangen wij jouw sollicitatie uiterlijk op 21 juni a.s. via de sollicitatielink bij deze vacature;

Je kunt je sollicitatie richten aan Bart de Jong, manager Bedrijfsbureau;

Inhoudelijke vragen over de vacature kun je stellen aan: Bart de Jong via tel. 020 680 1801;

Vragen over de sollicitatieprocedure kun je stellen aan Susan Saracino, adviseur Werving & Selectie, op tel. 020 680 1137 of Hanneke Lichtenbelt, medewerker HR op tel. 020 6801 788;

De vacature staat zowel intern als extern uit.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Privacy statement
Met het versturen van jouw sollicitatie geef je ons toestemming om je persoonlijke gegevens tot één jaar na beëindiging van de sollicitatieprocedure te bewaren, voor mogelijke toekomstige vacatures. Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Chat met ons