Medewerker debiteurenadministratie, 32-36 uur

Ben jij klantgericht, makkelijk benaderbaar en duidelijk? Altijd op zoek naar de beste oplossing voor de huurder én Eigen Haard? Voor de afdeling debiteurenbeheer zijn wij voor een periode van 6 maanden op zoek naar een medewerker debiteurenadministratie.


De afdeling


De afdeling Incasso & Debiteurenbeheer bestaat uit het team incasso, de buitendienst en de debiteurenadministratie. Samen staan we voor een actief en preventief incassobeleid. We werken aan innovatieve klantsegmentatie van onze huurders. We hebben een vooruitstrevende visie op credit management. En continu verbeteren is voor ons vanzelfsprekend, want we zijn nooit klaar! We innoveren en digitaliseren zo veel mogelijk, zodat er veel ruimte ontstaat voor persoonlijk contact met die klanten die ons het hardst nodig hebben. Wij hebben de regie op het incassobureau en de deurwaarder. En zoeken de samenwerking met de gemeenten.


De functie


Je maakt tijdig de eindafrekeningen op van huurders die het huurcontract opzeggen. Je maakt debet- en creditfacturen en je voert correctieboekingen uit. Voor de maandafsluitingen zorg je ervoor dat afboekvoorstellen administratief goed verwerkt zijn. Het spreekt voor zich dat je bij deze werkzaamheden nauwkeurig te werk gaat. Om deze doelen te bereiken werk je nauw samen met de collega’s van het team incasso. Ook zoek je de samenwerking met collega’s van andere afdelingen binnen Eigen Haard.


Wat heb jij in huis?


• Je hebt een afgeronde MBO –opleiding in economisch / administratieve richting;
• Met drie tot vijf jaar relevante werkervaring op een incassoafdeling B-to-C. En ervaring met huurincasso is helemaal fantastisch;
• Natuurlijk draai je je hand niet om voor het boeken van facturen;
• Je spreekt en schrijft vloeiend in het Nederlands en Engels.
• We hoeven jou niets te vertellen over Office en geautomatiseerde systemen. En het liefst heb je ook ervaring met Dynamics Empire;
• Je bent flexibel, vriendelijk en respectvol, open, makkelijk benaderbaar. Maar blijft duidelijk, assertief en kritisch. Je bent oprecht op zoek naar de beste oplossing. Je wilt een serieuze bijdrage leveren aan het welzijn van onze huurders, maar verliest het belang en het doel van Eigen Haard nooit uit het oog;
• Je kunt tegen wat werkdruk op zijn tijd en verliest nooit je gevoel voor humor.


Wij bieden


Bij ons werk je in een prettig en uitdagend bedrijf met hart voor de klant. Met een uiterst prettige werkomgeving. Je krijgt alle ruimte om je verantwoordelijkheid te nemen en dat verwachten we dan ook van je. We denken in mogelijkheden en samenwerken staat bij ons voorop.
Je komt in een hecht en gedreven team terecht, dat continu werkt aan verbetering. Voor klanten, collega’s en het bedrijf.
Je kunt jezelf ontwikkelen en de arbeidsvoorwaarden zijn meer dan prima!
Je kunt rekenen op een salaris tussen €2.357 - €3.019 voor 36 uur per week (schaal F cao woondiensten).
Voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden, kijk op: https://www.eigenhaard.nl/eigen-haard/werken-bij-eigen-haard/arbeidsvoorwaarden

Interesse?

• Solliciteer dan uiterlijk op 22 april aanstaande via de button bij deze vacature;
• Inhoudelijke vragen stel je aan Niels Langezaal, senior medewerker Incasso & Debiteurenbeheer, tel. 020-6801469.
• Met vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Susan Saracino, adviseur Werving & Selectie, tel. 020-6801137.

Voor interne kandidaten geldt: deze vacature kan als Be(e) Flex worden ingevuld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Privacy statement
Met het versturen van jouw sollicitatie geef je ons toestemming om je persoonlijke gegevens tot één jaar na beëindiging van de sollicitatieprocedure te bewaren, voor mogelijke toekomstige vacatures. Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Chat met ons