Junior/ medior projectontwikkelaar

Heb jij passie voor renovatie en verduurzaming? Grijp de kans om je te ontwikkelen binnen Eigen Haard!

Waar kom je te werken?

Als projectontwikkelaar bij Eigen Haard maak je onderdeel uit van de afdeling Renovatie & Groot Onderhoud.

Met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en realiseren van renovatie-, restauratie- en groot onderhoudsprojecten (minimaal 450 woningen per jaar). Eigen Haard verduurzaamt ruim 1.500 woningen per jaar. Ook hiervoor is de afdeling Renovatie & Groot Onderhoud met haar project Samen Verduurzamen (SaVe) verantwoordelijk.

Renovaties dragen bij aan het verbeteren van de woningen, de leefbaarheid in de buurt en verhogen het wooncomfort voor onze huurders. We verlengen hierdoor de levensduur van de woningen. Daarbij vindt intensieve afstemming en samenwerking met interne  en externe partijen plaats. 

De projecten worden uitgewerkt in BIM en  volgens LEAN- processen ontwikkeld.

Eigen Haard renoveert woningen duurzaam en past concepten toe als Nul-op-de-meter, maakt de woningen gasloos of geschikt om in de toekomst aan te sluiten op duurzame energiebronnen.

 

Wat ga jij doen?

Als projectontwikkelaar ben je primair verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van jouw projecten, maar ook zeker voor het creëren van draagvlak hiervoor bij bewoners en andere stakeholders. Je schakelt continu tussen verschillende partijen om de diverse belangen aan elkaar te knopen. Je organiseert de renovatie en verduurzaming van voor- en naoorlogse panden binnen en buiten de ring van Amsterdam.

Je bent verantwoordelijk voor de technische uitwerking van jouw projecten en je stuurt de projectleider uitvoering aan. Ook de financiën en besluitvorming binnen jouw projecten komen volledig op jou aan. Je beschikt in deze uitdagende functie over een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

De principes van LEAN en BIM dagen je uit een onderscheidende en klantgerichte oplossing te bedenken. Ontwikkelingen in jouw vakgebied volg je op de voet en je neemt de organisatie, de projectteams en jouw andere collega’s daarin mee.

Op het moment hebben wij ruimte voor een medior en een junior projectontwikkelaar. Dus heb je een relevante opleiding, wat stage-ervaring en een passie voor renovatie en verduurzaming? Reageer dan zeker!

 

Wat heb jij in huis?

De projectontwikkelaar die bij Eigen Haard past, kan goed samenwerken en levert een actieve bijdrage aan een gezamenlijk resultaat. Het collectieve doel verlies jij nooit uit het oog, je monitort de weg er naartoe en stuurt zo nodig bij.

Je bent kostenbewust en weet goed de balans te bewaken tussen de kosten en baten van activiteiten en beslissingen. Je bent enthousiast als het aankomt op nieuwe methodieken en ontwikkelingen.

Verder beschik je over:

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Kennis en ervaring op het gebied van renovatie
  • Kennis van architectuur, bouwtechiniek
  • Affiniteit met met volkshuisvesting, BIM processen en Lean methodiek;
  • Inzicht in relevante wet- en regelgeving;
  • Ervaring met project- en procesmanagement met betrekking tot renovatieprojecten.

 

Eigen Haard biedt

Een uitdagende functie in een werkomgeving waar je een waardevolle maatschappelijke bijdrage kunt leveren en waar je jezelf optimaal kunt ontwikkelen.

Bij Eigen Haard zijn wij gedreven, maar hechten wij ook waarde aan een goede werk/privébalans. Zo kennen wij een flexibele werktijdenregeling en krijg je bij ons de mogelijkheid om je fulltime werkweek (36 uur) te verdelen over 4 dagen. In gezamenlijk overleg is bij Eigen Haard veel mogelijk!

Ook 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering maken deel uit van ons arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast investeert Eigen Haard flink in het opleiden van haar medewerkers.

Voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden kijk je op: https://www.eigenhaard.nl/eigen-haard/werken-bij-eigen-haard/arbeidsvoorwaarden

De junior functie is ingeschaald in schaal I van de cao Woondiensten ( €3.091- € 4.292 op basis van een 36-urige werkweek).

De medior functie is ingeschaald in schaal J van de cao Woondiensten (€ 3.298- €4709 op basis van een 36-urige werkweek).

Het betreffen functies voor 36 uur per week.

 

Interesse?

  • Graag ontvangen wij jouw motivatiebrief via de link bij deze vacature. Je kunt je brief richten aan Aad van Meel, manager Renovatie & Groot Onderhoud;
  • Voor inhoudelijke vragen over de vacature neem je contact op met Aad van Meel, manager Renovatie & Groot Onderhoud , via telefoonnummer 020-6801801;
  • Voor vragen over de sollicitatieprocedure neem je contact op met Susan Saracino, adviseur Werving & Selectie via telefoonnummer 020-6017137. Of met  Hanneke Lichtenbelt, medewerker HR administratie, via telefoonnummer 020-6801788.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Privacy statement
Met het versturen van jouw sollicitatie geef je ons toestemming om je persoonlijke gegevens tot één jaar na beëindiging van de sollicitatieprocedure te bewaren, voor mogelijke toekomstige vacatures. Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Chat met ons