Opzichter Mutatieonderhoud (MO)

Ben jij een opzichter mutatieonderhoud met de focus op kwaliteit en klanttevredenheid?

Divisie en Afdeling

De divisie Vastgoedbeheer is verantwoordelijk voor het realiseren en in stand houden van het technische kwaliteitsniveau van alle objecten in de vastgoedportefeuille van Eigen Haard. 
Binnen de divisie Vastgoedbeheer zijn de teams Dagelijks Onderhoud Regio (vier regioteams) verantwoordelijk voor het realiseren van een effectieve invulling en uitvoering van het dagelijks onderhoud binnen de toegewezen regio, ook met de inzet van externe uitvoerders. De teams Dagelijks Onderhoud Regio zijn opdrachtgever richting Bedrijfsbureau voor wat betreft de voorbereiding en uitvoering van planmatig onderhoud. 

Wat ga jij doen?

Als opzichter Mutatieonderhoud (MO) bij Eigen Haard ben je verantwoordelijk voor het inspecteren van woningen bij mutaties en het beoordelen en coördineren van de hieruit voortvloeiende werkzaamheden. In eerste instantie zul je komen te werken in het gebied Amsterdam West/ Nieuw- West/ Centrum. Na verloop van tijd kan je werkgebied veranderen. 

Je adviseert huurders bij technische vragen en geeft opdrachten voor woningonderhoud/woningverbetering binnen de afgesproken kaders en richtlijnen van de basiskwaliteit en geldende mutatiebeleid. Met jouw kennis aangaande energetische maatregelen (bijvoorbeeld door jouw EPA-certificering) weet je een bijdrage te leveren aan energetische verbetering van woningen.

Daarnaast onderhoud je contacten met aannemers over de uitvoering van onderhouds- en serviceopdrachten en zorg je voor de juiste aanlevering van gegevens. Tot slot bewaak je de planning, kwaliteit en kosten van onderhoud- en service opdrachten en contractenonderhoud.

Welke klantgerichte opzichter MO komt onze mooie organisatie versterken?

 

Wat heb jij in huis?

Beschik je over mbo werk- en denkniveau en heb je (bij voorkeur) een opleiding gevolgd in een bouwkundige richting? Heb je daarnaast kennis van de kwaliteit en kosten van bouwmaterialen en ben jij thuis in de wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid (Arbo-wet, V&G-beleid)?

Beschik jij over een EPA-certificering en heb je enige kennis van BIM?

De opzichter MO die wij zoeken is sterk in voortgangsbewaking en heeft de focus op kwaliteit en klanttevredenheid. Financieel bewustzijn is ook belangrijk: weet jij kosten en baten goed af te wegen voordat je de beslissing neemt?

Herken jij jezelf in bovenstaande? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

 

Eigen Haard biedt

Een werkomgeving waar je een waardevolle maatschappelijke bijdrage kunt leveren. Waar je jezelf optimaal kunt ontwikkelen. De flexibiliteit om een goede werk/privé balans te creëren. Uitgebreide sportfaciliteiten met een lesaanbod en een eigen fysiotherapeut.

Deze functie is ingeschaald in salarisschaal G van de cao Woondiensten: € 2.576,- tot € 3.328,- bruto bij een 36-urige werkweek (voor interne sollicitanten die voor 1 augustus 2018 in dienst waren, geldt een maximumbedrag van € 3.578).

 

Interesse?

  • Graag ontvangen wij voor 21 juni a.s. jouw cv en motivatiebrief via de link;
  • Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Bel dan met Marthin van Greuningen, manager dagelijks Onderhoud regio West via tel. 020 6801801;
  • Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Susan Saracino, adviseur Werving & Selectie (020 680 1137), of Hanneke Lichtenbelt, medewerker HR (020 680 1788)

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Privacy statement
Met het versturen van jouw sollicitatie geef je ons toestemming om je persoonlijke gegevens tot één jaar na beëindiging van de sollicitatieprocedure te bewaren, voor mogelijke toekomstige vacatures. Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Chat met ons