Teamcoördinator Realisatie

Ben jij een organisator met een passie voor renovatie en verduurzaming?

Als teamcoördinator Realisatie bij Eigen Haard maak je onderdeel uit van de afdeling Renovatie & Groot Onderhoud. 

Met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en realiseren van renovatie-, restauratie- en groot onderhoudsprojecten (minimaal 420 woningen per jaar). Eigen Haard verduurzaamt komende jaren gemiddeld minimaal 1.500 woningen per jaar. Ook hiervoor is de afdeling Renovatie & Groot Onderhoud met haar project Samen Verduurzamen (SaVe) verantwoordelijk.

Renovaties dragen bij aan het verbeteren van de woningen, de leefbaarheid in de buurt en verhogen het wooncomfort voor onze huurders. We verlengen hierdoor de levensduur van de woningen. Daarbij vindt intensieve afstemming en samenwerking met interne en externe partijen plaats.

De projecten worden uitgewerkt in BIM en volgens LEAN- processen ontwikkeld.

Eigen Haard renoveert woningen duurzaam en past concepten toe als Nul-op-de-meter, maakt de woningen gasloos of geschikt om in de toekomst aan te sluiten op duurzame energiebronnen.

 

Wat ga je doen?

Als teamcoördinator Realisatie stuur je functioneel en operationeel het team Realisatie binnen de afdeling Renovatie & Groot Onderhoud aan. Naast het uitvoeren van directievoerders-/projectleiderstaken op complexe projecten, ben je verantwoordelijk voor het coördineren van het totale programma van uitvoering (realisatie) van projecten. Dit geldt voor zowel de renovatie- als de verduurzamingsprojecten.

Ook ben je medeverantwoordelijk voor het inplannen van capaciteit op de uitvoering van projecten en het coachen en functioneel / operationeel aansturen van de directievoerders en opzichters. en het rapporteren op voortgang en risico’s met betrekking tot de uitvoering van toekomstige projecten.

Je bent de sparringpartner van de manager Renovatie & Groot Onderhoud. Je houdt hem voortdurend op de hoogte van ontwikkelingen en voortgang van lopende projecten en maakt voor hem de risico's inzichtelijk van toekomstige projecten. Je levert input voor het afdelingsbeleid vanuit jouw inzicht in resultaten en ontwikkelingen.

Je doet geen concessies aan kwaliteit en verliest de gestelde kaders niet uit het oog. Met jouw kennis van LEAN en BIM lever jij input voor het verbeteren van de werkprocessen en het afdelingsbeleid. Continu verbeteren is jouw motto. Je weet je collega’s op de afdeling te enthousiasmeren en mee te nemen in jouw verbetervoorstellen.

Jouw begeleiding en coaching haalt het beste in de medewerkers boven en leidt het team naar een optimaal gezamenlijk resultaat.

In de ontwikkelfase van de projecten ben je onderdeel van het ontwikkelteam en geef je vanuit jouw bouwkundige expertise advies aan projectontwikkelaars.

 

Wat heb jij in huis?

Medewerkers coachen is jouw tweede natuur. Je weet hoe je capaciteiten van je medewerkers moet optimaliseren en je investeert in zelfoplossend vermogen. Je bent een organisator in hart en nieren en krijgt zelfstandig zaken gedaan. 

Je kunt je goed verplaatsen in je interne en externe klanten, waardoor je te allen tijde klantgericht handelt. Je bent zeker resultaatgericht, maar hebt ook oog voor de menselijke maat en gevoel voor verhoudingen.

Qua opleiding, kennis en ervaring beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau ;
 • kennis van bouwkundige, technische en procesmatige aspecten in relatie tot het realiseren van -bouwtechnische projecten;
 • up-to-date kennis van de wet- en regelgeving op het gebied van interne veiligheid (ARBO-wet, V&G-beleid) en deze kunnen toepassen;
 • inzicht in kwaliteit en kosten van bouwmaterialen;
 • Coördineren en functioneel aansturen externe partijen, kennis van de sector en ontwikkeling hierbinnen;
 • kennis van de inhoud van de werkprocessen binnen de divisie en binnen de bouwwereld, wetgeving Bouwbesluit, Arbo, Lean, BIM, globaal inzicht bouwkosten, ruimtelijke procedures;
 • ervaring met bouwprocessen, aanbestedingsvormen en selectieprocedures


Eigen Haard biedt

Een uitdagende functie in een werkomgeving waar je een waardevolle maatschappelijke bijdrage kunt leveren en waar je jezelf optimaal kunt ontwikkelen.

Bij Eigen Haard zijn wij gedreven, maar hechten wij ook waarde aan een goede werk/privébalans. Zo kennen wij een flexibele werktijdenregeling en krijg je bij ons de mogelijkheid om je fulltime werkweek (36 uur) te verdelen over 4 dagen. In gezamenlijk overleg is bij Eigen Haard veel mogelijk!

Ook 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering maken deel uit van ons arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast investeert Eigen Haard flink in het opleiden van haar medewerkers.

Voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden kijk je op: https://www.eigenhaard.nl/eigen-haard/werken-bij-eigen-haard/arbeidsvoorwaarden

De functie is ingeschaald in schaal J van de cao Woondiensten (€ 3.298, - € 4.709,- op basis van een 36-urige werkweek).

Het betreft een functie voor 36 uur per week.

 

Interesse?

 • Graag zien wij jouw sollicitatie tegemoet via de link bij deze vacature;
 • Je kunt je brief richten aan Aad van Meel, manager Renovatie & Groot Onderhoud;
 • Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Ali Özdemir via tel. 020-6801177;
 • Heb je vragen over de vacature? Dan kun je terecht bij Susan Saracino (020-6801137) of Hanneke Lichtenbelt (020-6801788) van HR/ Werving & Selectie

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Privacy statement
Met het versturen van jouw sollicitatie geef je ons toestemming om je persoonlijke gegevens tot één jaar na beëindiging van de sollicitatieprocedure te bewaren, voor mogelijke toekomstige vacatures. Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Chat met ons