Opzichter Bestaande Voorraad

Wil jij graag toezicht houden op verduurzaming?

Over de afdeling

Als opzichter Bestaande Voorraad bij Eigen Haard maak je onderdeel uit van de afdeling Renovatie & Groot Onderhoud.

Met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en realiseren van renovatie-, restauratie- en groot onderhoudsprojecten (minimaal 450 woningen per jaar). Eigen Haard verduurzaamt ruim 1.500 woningen per jaar. Ook hiervoor is de afdeling Renovatie & Groot Onderhoud met haar project Samen Verduurzamen (SaVe) verantwoordelijk.

Renovaties dragen bij aan het verbeteren van de woningen, de leefbaarheid in de buurt en verhogen het wooncomfort voor onze huurders. We verlengen hierdoor de levensduur van de woningen. Daarbij vindt intensieve afstemming en samenwerking met interne  en externe partijen plaats. 

De projecten worden uitgewerkt in BIM en  volgens LEAN- processen ontwikkeld.

Eigen Haard renoveert woningen duurzaam en past concepten toe als Nul-op-de-meter, maakt de woningen gasloos of geschikt om in de toekomst aan te sluiten op duurzame energiebronnen.

 

Wat ga jij doen?

Wij zoeken op het moment twee opzichters die dagelijks toezicht gaan houden op de realisatie van de Renovatie- en Verduurzamingsprojecten en dan met name het project Samen Verduurzamen (SaVe).

Je speelt een belangrijke rol bij de communicatie en afstemming met externe stakeholders zoals aannemers, bewoners en gemeentelijke instanties.

Je vergaart technische informatie over de te verduurzamen complexen en woningen d.m.v. archiefonderzoek en onderzoek ter plaatse. Op basis van die informatie beslis je welke maatregelen wanneer moeten worden getroffen en zet de nodige acties uit.

Het werken in bewoonde woningen vereist goede sociale vaardigheden. Jij weet de bewoners goed mee te nemen in de verduurzamingsmaatregelen en staat open voor eventuele vragen. Klantgerichtheid zit jou in het bloed!

 

Wat heb jij in huis?

Naast goede sociale vaardigheden, bezit je de nodige overtuigingskracht. Met onderbouwde argumenten weet je draagvlak te creëren onder de verschillende stakeholders. Je kunt je goed verplaatsen in de diverse belangen, maar verliest het belang van Eigen Haard hierbij niet uit het oog.

Verder werk je nauwkeurig en bewaak je jouw planning goed. Waar nodig stuur je tijdig bij.

Qua kennis en vaardigheden beschik je over:

  • Mbo / hbo werk- en denkniveau;
  • kennis van de kwaliteit en kosten van bouwmaterialen, en de bouwkundige en procesmatige aspecten in relatie tot het realiseren van technische projecten;
  • up-to-date kennis van de wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid (Arbo-wet, V&G-beleid) en deze kunnen toepassen;
  • inzicht in de mogelijkheden en verantwoordelijkheden/bevoegdheden van externe partijen inzake realisatie van technische projecten;
  • ervaring met het houden van toezicht bij bouwprojecten en het aansturen van externe partijen.
  • Ervaring met BIM (is een pre)

 

Wij bieden

Een uitdagende functie in een werkomgeving waar je een waardevolle maatschappelijke bijdrage kunt leveren en waar je jezelf optimaal kunt ontwikkelen.

Bij Eigen Haard zijn wij gedreven, maar hechten wij ook waarde aan een goede werk/privébalans. Zo kennen wij een flexibele werktijdenregeling en krijg je bij ons de mogelijkheid om je fulltime werkweek (36 uur) te verdelen over 4 dagen. In gezamenlijk overleg is bij Eigen Haard veel mogelijk!

Ook 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering maken deel uit van ons arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast investeert Eigen Haard flink in het opleiden van haar medewerkers.

Voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden kijk je op: https://www.eigenhaard.nl/eigen-haard/werken-bij-eigen-haard/arbeidsvoorwaarden

De functie is ingeschaald in schaal H van de cao Woondiensten (€ 2.836, - € 3.685,- op basis van een 36-urige werkweek).

Het betreft twee vacatures voor 36 uur per week.

 

Interesse?

  • Graag ontvangen wij jouw motivatiebrief, voorzien van cv, uiterlijk op 10 december a.s. via de sollicitatielink bij deze vacature;
  • Je kunt je sollicitatie richten aan Aad van Meel, manager Renovatie en Groot Onderhoud;
  • Wil je de kans graag grijpen, maar wil je graag meer weten over de inhoud van de vacature? Neem dan contact op met Jan Arie van Weelden via tel. 020 680 1801;
  • Vragen over de sollicitatieprocedure kun je stellen aan Susan Saracino, adviseur Werving & Selectie, op tel. 020 680 1137 of Hanneke Lichtenbelt, medewerker HR op tel. 020 680 1788.

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Privacy statement
Met het versturen van jouw sollicitatie geef je ons toestemming om je persoonlijke gegevens tot één jaar na beëindiging van de sollicitatieprocedure te bewaren, voor mogelijke toekomstige vacatures. Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Chat met ons