Projectontwikkelaar Samen Verduurzamen (SaVe)

Wij zoeken een dynamisch, gedreven projectleider voor een ambitieus project

Over Eigen Haard

Een grote corporatie met slagkracht en een menselijk klimaat, dat is Eigen Haard. Een organisatie waarbinnen ruimte is voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Waar we elke dag met veel plezier ons werk doen en waar we mét en op elkaar kunnen bouwen.

Kijk jij verder dan winst op korte termijn? Ben je ondernemend en denk je in oplossingen? Als je je daarnaast kunt inleven in onze klanten zonder het belang van de organisatie uit het oog te verliezen, dan zou Eigen Haard wel eens de werkgever kunnen zijn die bij jou past!

Wat ga jij doen?

Voor het programma Samen Verduurzamen (SaVe) zijn wij op zoek naar een dynamische, gedreven projectontwikkelaar die zal bijdragen aan de ambitie van Eigen Haard tot het verduurzamen van ca 10.000 woningen in de komende 6 tot 8 jaar.

Als projectontwikkelaar SaVe maak je onderdeel uit van het projectteam Samen verduurzamen (SaVe) binnen de afdeling Renovatie & Groot Onderhoud. Dit team richt zich met name op het verbeteren van de Energie Index van wooncomplexen.

Als projectontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor verduurzamingsprojecten van initiatief- tot aan opleverfase.  Maar verduurzamen kost tijd en je doet het niet alleen. Daarvoor moet je draagvlak creëren bij de bewonerscommissie, de huurders en de interne organisatie. Het is jouw uitdaging om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen om zo elk project, met jouw projectteam, binnen een jaar tot realisatie te brengen. Je bent nieuwsgierig, benaderbaar en met jouw bouwkundig inzicht ben je in staat verbetervoorstellen te doen om de organisatiedoelstellingen op de meest efficiënte manier te behalen. 

Je zorgt voor de kwaliteit en beschikbaarheid van de voor het project noodzakelijke technische uitwerkingen, voor een gedegen aan- en uitbesteding en een tijdige signalering/ aanvraag van subsidiemogelijkheden.

Je behoudt het overzicht over je projecten, monitort continu of alles nog op rolletjes loopt, stuurt de betrokken partijen aan en stuurt tijdig bij als een project dreigt te ontsporen. Aan de manager Renovatie & Groot Onderhoud rapporteer je de voortgang en de (financiële) realisatie van het project en verschaft hem op die manier inzicht in resultaten en struikelblokken.

Wat heb jij in huis?

Je bent een echte professional, die actief gaat voor het optimale teamresultaat. Met jouw collega's en andere stakeholders werk je prettig en transparant samen. Zij weten jou te vinden en jij hen. Je weet jouw projectteam zó te coachen, dat je het beste  haalt uit elk individu en uit het team als geheel. Daarbij investeer je in zelfoplossend vermogen. Je beschikt over financieel bewustzijn en houdt rekening met zowel de kosten als de baten van activiteiten en beslissingen. Je bent klantgericht. Je weet wie de klant is en zet datgene in wat nodig is om de klant mee te krijgen in de planvorming.

Verder beschik je over:

  • hbo werk- en denkniveau;
  • kennis van architectuur, bouwtechniek verduurzamen en wonen en BIM;
  • inzicht in relevante wet- en regelgeving, energetisch verduurzamen van complexen, de kwaliteit en de kosten van bouwmaterialen;
  • ervaring met project- en procesmanagement met betrekking bouwtechnische verduurzamen van projecten, directievoering en aansturen van externe partijen;
  • affiniteit met de woningcorporatiedoelstellingen.

Eigen Haard biedt

Een uitdagende functie in een werkomgeving waar je een waardevolle maatschappelijke bijdrage kunt leveren, waar je jezelf optimaal kunt ontwikkelen en de flexibiliteit krijgt om een goede werk/privébalans te creëren.

Voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden kijk je op: www.eigenhaard.nl/werkenbijeigenhaard/arbeidsvoorwaarden

De functie is ingeschaald in schaal J van de cao Woondiensten (€ 3.298, - € 4.709,- op basis van een 36-urige werkweek). Let op, dit is nog indicatief, aangezien het een nieuwe functie betreft.

Het betreft een functie voor 36 uur per week.

Interesse?

  • Graag ontvangen wij jouw motivatiebrief en cv voor 28 februari a.s. via de link bij deze vacature. Je kunt je brief richten aan Aad van Meel, manager Renovatie & Groot Onderhoud;
  • Voor inhoudelijke vragen over de vacature neem je contact op met Herman van Plateringen, teamcoördinator Renovatie & Groot Onderhoud, via telefoonnummer 020-6801801;
  • Voor vragen over de sollicitatieprocedure neem je contact op met Hanneke Lichtenbelt, medewerker HR administratie, via telefoonnummer 020-6801788

 

 

 

Contract type:

Tijdelijk

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Privacy statement
Met het versturen van jouw sollicitatie geef je ons toestemming om je persoonlijke gegevens tot één jaar na beëindiging van de sollicitatieprocedure te bewaren, voor mogelijke toekomstige vacatures. Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Chat met ons