Vakman

Klaar jij onze volgende klus?

Over Eigen Haard

Een grote corporatie met slagkracht en een menselijk klimaat, dat is Eigen Haard. Een organisatie waarbinnen ruimte is voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Waar we elke dag met veel plezier ons werk doen en waar we mét en op elkaar kunnen bouwen.

Kijk jij verder dan winst op korte termijn? Ben je ondernemend en denk je in oplossingen? Als je je daarnaast kunt inleven in onze klanten zonder het belang van de organisatie uit het oog te verliezen, dan zou Eigen Haard wel eens de werkgever kunnen zijn die bij jou past!

Als vakman bij Eigen Haard kom je te werken binnen de divisie Vastgoedbeheer, verantwoordelijk voor het realiseren en in stand houden van het technische kwaliteitsniveau van alle objecten in vastgoedportefeuille van Eigen Haard. Je maakt deel uit van één van de vier teams Dagelijks Onderhoud regio en bent met je collega's verantwoordelijk voor het realiseren van een effectieve invulling en uitvoering van het dagelijks onderhoud binnen de toegewezen regio, ook met inzet van externe uitvoerders.

Wat ga jij doen?

Als vakman verricht je alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan het bezit van Eigen Haard zoveel mogelijk binnen de grenzen van jouw Regio. Bij het uitvoeren van jouw werkzaamheden signaleer je zowel onderhouds- als sociale behoeften van bewoners. Je richt je op maximale klanttevredenheid, zowel waar het de kwaliteit van de reparatie betreft als waar het gaat om jouw klantbenadering. Naast een kundig vakman ben jij namelijk in de eerste plaats een sociaal mens, met oog én oor voor de behoeften van jouw klanten. Als 'visitekaartje' van Eigen Haard ben je verantwoordelijk voor de coördinatie tussen klant, derde uitvoerende partijen en de Opzichter Dagelijks Onderhoud. Jij stapt pas de deur uit als je de klant met een glimlach achterlaat!

Wat heb jij in huis?

Klaar jij onze volgende klus? Dan beschik jij over:

  • VMBO werk- en denkniveau;
  • een geldig rijbewijs B;
  • ervaring met gesprekstechnieken om de klant professioneel te woord te staan;
  • kennis van materialen, uitvoeringsmethoden, veiligheidsregelingen en gehanteerde kwaliteitsnormen;
  • ervaring met voorkomende onderhoudswerkzaamheden als timmeren, metselen, tegelzetten, rioolonderhoud, schilderen, klein elektrawerk, etc.;
  • ervaring met bovengenoemde onderhoudswerkzaamheden in woningen (een sterke pré);
  • administratieve vaardigheden en ervaring met het gebruik van hedendaagse middelen zoals een tablet.

De vakman die wij zoeken is sociaal en positief en houdt zich aan geschreven én ongeschreven regels. Uiteraard beschik je over ruime kennis en vaardigheden op jouw vakgebied. Als betrokken vakman ben je verbonden met en loyaal aan de organisatie, je functie/rol en het werk. Je geeft de klant voldoende ruimte om wensen, problemen en klachten te uiten, maar als iets echt niet kan, dan ben je daar duidelijk over. Je bent bekend met de term LSD (luisteren, samenvatten, doorvragen) en stelt je hulpvaardig op naar de klant. Je onderneemt snel de gepaste en concrete acties naar aanleiding van de klantvragen. Zo voelt jouw klant zich gehoord en geholpen!

Eigen Haard biedt

Een uitdagende functie in een werkomgeving waar je een waardevolle maatschappelijke bijdrage kunt leveren, waar je jezelf optimaal kunt ontwikkelen en de flexibiliteit krijgt om een goede werk/privébalans te creëren.

Voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden kijk je op: https://www.eigenhaard.nl/eigen-haard/werken-bij-eigen-haard/arbeidsvoorwaarden

Deze functie is ingeschaald in functieschaal D van de cao Woondiensten (€ 2.157- € 2.714 op basis van een 36-urige werkweek).

Het betreft een functie voor 36 uur per week.

Interesse?

  • Graag ontvangen wij jouw c.v. en motivatiebrief z.s.m. via de sollicitatielink bij deze vacature;
  • Heb je inhoudelijke vragen, neem dan contact op met Jacob Warink, teamcoordinator Dageiijks Onderhoud regio West/ Nieuw- West/ Centrum via tel. 020- 6801801;
  • Heb  je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met Susan Saracino of Hanneke Lichtenbelt van HR (020-6801137/020-6801788)

 

 

 

Contract type:

Bepaalde tijd

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Privacy statement
Met het versturen van jouw sollicitatie geef je ons toestemming om je persoonlijke gegevens tot één jaar na beëindiging van de sollicitatieprocedure te bewaren, voor mogelijke toekomstige vacatures. Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Chat met ons