Oplevering Bernard Loderstraat/Jacques Oppenheimstraat 14 januari 2021

Ondanks de lockdown is het gelukt om de eerste woningen in het renovatieproject B. Loderstraat/J. Oppenheimstraat aan de bewoners, die terugkeren, op te leveren.

Door de coronamaatregelen vierden we deze eerste oplevering niet, maar toch is het voor het de terugkerende en toekomstige huurders en onze organisatie wel een belangrijk moment.

Mina woonde zeven maanden in een wisselwoning en keert nu terug in haar gerenoveerde woning. Woensdag 13 januari ontving zij van Projectopzichter Dennis de Groot haar sleutels. Mina vertelt: ”ik vind de woning prachtig. Vooral de vernieuwde keuken en het grote balkon maakt mij enthousiast! Ik ga direct aan de slag met het stofferen en inrichten van mijn mooie woning.” 

Juni 2020 startten wij met de renovatie van de 132 woningen en het ombouwen van garages naar drie bedrijfsruimtes. Wat is er o.a. uitgevoerd: vervanging van balkons, kozijnen, dakgoten en installaties. Verbetering van portieken, herstel van het pannendak, na-isolatie van de woningen. De woningen zijn opnieuw ingedeeld en sluiten nu aan op de stadsverwarming.