Start verhuur nieuwbouwwoningen in Driemond 09 oktober 2017

Zoekt u een sociale huurwoning in Driemond? In het hart van Driemond verhuren we zestien woningen. U kunt via Woningnet reageren op deze woningen.

Toewijzing sociale huurwoningen

 Over de toewijzing van de sociale huurwoningen zijn in overleg met de dorpsraad Driemond bijzondere toewijzingsafspraken gemaakt. U leest hier meer over deze afspraken.

Reageren via Woningnet? 

U kunt via Woningnet reageren op de woningen. U kunt maar een aantal dagen reageren op de advertenties. Op deze pagina vindt u de plattegronden van de woning. 

Hoogte huur afhankelijk van inkomen 

De huur is afhankelijk van uw inkomen en maximaal € 710,68 netto per maand. Uw totale gezinsinkomen mag niet hoger zijn dan € 40.349,00 belastbaar inkomen op jaarbasis. 

Bezichtigen

Na de sluitingstermijn nodigen we een aantal kandidaten uit voor het bezichtigen van een modelwoning. Als u hiervoor in aanmerking komt dan ontvangt u hiervoor per post een persoonlijke uitnodiging.

Vragen?

Heeft u vragen? Dan kunt u op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 bellen met Eigen Haard via telefoonnummer (020) 6801 801. U kunt vragen naar een medewerker van regio 4. U kunt ook mailen naar info@eigenhaard.nl t.a.v. verhuurmakelaars regio 4.

 
Chat met ons