Wonen opnieuw uitvinden? Doe mee! 12 december 2017

We willen wonen opnieuw uitvinden. Zodat prettig wonen voor iedereen betaalbaar is. Wij dagen je uit met radicale ideeën te komen om dat mogelijk te maken.

Met de challenge ‘reinvent the habitat’ verzamelen we zoveel mogelijk ideeën om slimmer en goedkoper te bouwen.  Daarmee houden we wonen betaalbaar. Heb jij goede ideeën, bezoek de site en doe mee.

Met de Challenge willen wij de wereld van wonen en woningbouw grondig op z’n kop zetten. Daarbij staan twee zaken centraal; Het woongeluk van bewoners en halvering van de bouwkosten.

Revolutie met Thorb

De Challenge komt voort uit Thorb, The house of revolutionairy building. We zoeken naar een nieuwe visie op wonen en bouwen op basis van twee uitgangspunten.
Eén:     het woongeluk van de bewoners
Twee:   halvering van de kosten

Ambitieus? Ja!

Onmogelijk? Nee! De wereld verandert snel: nieuwe technieken, kunstmatige intelligentie, the internet of things. Talloze ontwikkelingen die zorgen voor een totaal andere manier van leven. Terwijl wonen al een eeuw min of meer hetzelfde is. En dat gaat veranderen.  

De challenge

Met de challenge ‘Reinvent The Habitat’ dagen we iedereen uit om met een eigenzinnige, revolutionaire kijk te komen op bouwen, materialen en wonen. Je ideeën zijn niet aan grenzen gebonden. Waar je ook vandaan komt, wat ook je achtergrond is. Wij wachten op jouw idee. En wie weet wordt jouw idee als prototype gebouwd op The Green Village in Delft.  

Volg de challenge ‘Reinvent the Habitat’!

We houden je natuurlijk via de THORB op de hoogte. Maar je kunt de challenge ook via andere kanalen volgen:

Instagram  LinkedIn  Youtube  Facebook  Twitter

Chat met ons