Binnen 2 maanden van Groot naar Beter 23 mei 2017

Marilyn woont al 24 jaar in een ruime woning in Nieuw Sloten. Ze woont hier met veel plezier, maar sinds haar vijf kinderen de deur uit zijn, is het huis te groot voor haar. De woonkamer ligt op de eerste verdieping en door problemen met haar gezondheid gaat traplopen steeds moeiljker.

Precies op het juiste moment 

Toen ze de folder over de regeling Van Groot naar Beter ontving, was ze meteen enthousiast. ‘Ik had al een tijdje de wens om kleiner te gaan wonen, dus de folder kwam op het juiste moment. Samen met mijn kinderen ben ik in WoningNet gaan zoeken naar een woning die mij past. Ik was op zoek naar een kleine, gelijkvloerse woning in de buurt van mijn oudste dochter. Na vier keer reageren was het raak. Binnen twee maanden kreeg ik de sleutel van mijn nieuwe woning. Binnenkort ga ik over, dus de voorbereidingen zijn al volle gang. Ik heb een hoop spullen die ik moet uitzoeken en inplakken, maar gelukkig helpen mijn lieve kinderen bij de verhuizing’.

Van Groot naar Beter nu ook in Ouder-Amstel

De regeling van Groot naar Beter geldt sinds kort ook voor sociale huurwoningen in Ouder-Amstel.
Ook in de gemeenten Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen en Uithoorn kunt u gebruik maken van deze regeling. De invulling kan per gemeente verschillen. Meer weten? Kijk hier voor de informatie per gemeente. Chat met ons