Wijkbeheerders Indische Buurt, IJburg en Oostelijk Havengebied

Wij zullen ons even voorstellen

Hallo! Wij zijn Ijaba, Clarence en Marc, jouw wijkbeheerders in de Indische buurt, IJburg en het Oostelijk Havengebied. Wij weten wat er speelt in jouw wijk en woongebouw. Samen met jou en je buren zorgen wij voor een fijne en nette buurt. Bijvoorbeeld door te zorgen dat er geen spullen in de weg staan, en bewoners daarop aan te spreken.

Wij kunnen bewoners helpen als ze bijeenkomsten en activiteiten in de buurt willen organiseren. Bijvoorbeeld om elkaar te helpen in de tuin, kleine klusjes te doen of de taal te leren. En natuurlijk is het ook gewoon gezellig om je buren beter te leren kennen.

Samen zorgen we voor een schone, veilige en prettige woonomgeving!

Contact met de wijkbeheerder

Heb je vragen, idee├źn of problemen? Dan kan je bij ons terecht. We proberen je zo goed mogelijk te helpen. Of verwijzen je door naar een andere organisatie of hulp in de buurt.

Ben je een nieuwe huurder en wil je graag kennismaken? Dat kan natuurlijk ook!

Is er iets kapot in huis? Dien dan zelf hier een reparatieverzoek in.

Spreekuur

Dagelijks op afspraak in het wijkkantoor (Ambonplein 1), en elke donderdag is Marc in buurthuis Archipel (Makassarplein 1) van 14:30 tot 15:30 aanwezig.

Contact met Ijaba, Clarence of Marc

Neem contact op met Iljaba voor IJburg en het Oostelijk Havengebied, en met Clarence, Marc of Iljaba voor de Indische Buurt.

Contactformulier

Telefoon

Ijaba Aden - 06 12 16 05 86
Clarence Cruden - 06 21 62 11 52
Marc Voss - 06 53 26 84 20

Adres(sen)

Ambonplein 1, 1094 PW Amsterdam