De herrijzenis van een wijk

23-05-2019 Op een zonnige lenteochtend loop ik door de Indische Buurt. Ik wandel langs de eerste woningen die Eigen Haard een eeuw geleden op de Zeeburgerdijk heeft gebouwd; eigentijdse woningen voor de arbeiders van de fabriek Werkspoor. Een buurtje met 160 zeer comfortabele woningen. Alles staat er nu prachtig bij; groene speelterreinen en pleinen, gerenoveerde woningen en fraaie nieuwbouw. Maar het belangrijkste, een gevarieerde bevolking die zich thuis voelt in de wijk.
meer

Een groene toekomst - Jaarverslag 2018

29-04-2019 In ons jaarverslag kunt u alles lezen over onze prestaties in 2018. Over de huren, het onderhoud, de investeringen en over verduurzamen.
meer

Bert Halm
Voorzitter bestuur Bert Halm

De Deltawerken, Johan Cruijff en de Nederlandse volkshuisvesting

27-02-2019 Waar zijn we trots op? De Deltawerken, Rembrandt, onze openheid en Johan Cruijff. Ze liggen voor de hand. Maar in dat rijtje hoort ook de volkshuisvesting thuis. Want daarin hebben wij, Nederlanders, iets unieks opgebouwd.
meer

Jaarverslag 2017: Investeringen zorgen voor € 54 miljoen tekort

29-04-2018 Ons Jaarverslag 2017 laat zien dat we er goed voor staan. We zijn een actieve woningcorporatie die veel investeert in een regio met een gespannen woningmarkt. Dat zorgt wel voor een tekort van € 54 miljoen op de sociale huur.
meer

Mieke van den Berg
Bestuurder Mieke van den Berg
Chat met ons