Opzichter bestaande voorraad (bouw)

36 Solliciteer

Wat goed dat je dit leest. Ben jij klaar voor een volgende stap? Ontdek hoe je bij ons impact kunt maken. Je hebt rechtsreeks invloed op hoe (groot) Amsterdam zich in de komende jaren gaat ontwikkelen. Hoe tof is dat! Kom jij ons helpen om onze klanten een goed thuis te bieden?
Wij zijn Eigen Haard. Wij maken als woningcorporatie werk van Mokum en haar randgemeenten. Elke dag, in een omgeving die net zo levendig is als onze stad. We helpen en vertrouwen elkaar, maar we houden elkaar ook scherp. Er is altijd ruimte om jezelf te zijn en om eigen ideeën te realiseren.

Wij zoeken op het moment een
Opzichter bestaande voorraad/bouw
36 uur – Amsterdam

Dit is jouw baan

Als opzichter ben je vanaf de aanbesteding betrokken. Je volgt en bewaakt planning en kwaliteit bij renovatie- en groot onderhoud projecten, vanaf de eerste bouwwerkzaamheden tot en met de oplevering en overdracht. De projectmanager bestaande bouw stuurt jou functioneel aan. Jij bent als opzichter een groot deel van je tijd buiten op de bouwplaats, waar de uitvoerder van de aannemer jouw gesprekspartner is. Je woont onder meer bouwvergaderingen en werkoverleggen bij en zorgt voor de vooropnames en opleveringen. Binnen Eigen Haard heb je regelmatig contact met je collega’s van Vastgoedbeheer en Wonen.

Waar houd je, je verder nog mee bezig?

  • Je speelt een belangrijke rol bij de communicatie en afstemming met de huurders, omwonenden, aannemers, nutspartijen, gemeentelijke instanties.
  • Ook na de oplevering en overdracht houd je zicht op het oplossen van nog openstaande punten. Klantgerichtheid zit jou in het bloed.

Dit is jouw team

Eigen Haard zorgt voor woningen van goede kwaliteit. We onderhouden en renoveren onze woningen goed en zorgen ervoor dat ze voldoen aan de eisen van deze tijd door o.a. daar waar nodig de renovatie en groot onderhoud uit te voeren (ca. 400 woningen per jaar). In al deze renovatie en groot onderhoud projecten zorg jij er samen met een team van projectontwikkelaars, projectmanagers en opzichters voor, dat Eigen Haard de gewenste klanttevredenheid bereikt.
Binnen Eigen Haard maak je onderdeel uit van de afdeling Renovatie en Groot Onderhoud. Jullie hebben als doel om samen met andere betrokken afdelingen het opleverproces te verbeteren. Jullie zorgen dat de overdracht aan verhuur en beheer soepel verloopt. Jullie zorgen dat de overdracht verder wordt verbeterd en de klanttevredenheid wordt verhoogd. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, hierom zijn wij gestart met circulair bouwen. En om de toekomstige woningproductie zeker te stellen, zoeken wij naar passende samenwerkingsvormen met aannemers, zoals ketensamenwerking.

Waarom jij (hopelijk) onze nieuwe collega bent

  • Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail;
  • Je hebt in de afgelopen jaren de nodige relevante kennis en kunde opgedaan in renovatieprojecten en weet deze kennis goed toe te passen;
  • Voortgangs- en budgetbewaking van jouw projecten heb je goed in de vingers. Je monitort de uitgezette acties en stuurt aan of bij waar nodig;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling;
  • Je hebt affiniteit met installaties en met de wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid (Arbowet, veiligheids- en gezondheidsbeleid).

Dit krijg je van ons en fijne extra’s

Een persoonlijk opleidingsbudget van € 900,- per jaar en flexibele werktijden. Samen zorgen we ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Ons kantoor is zo ingericht dat je altijd een plek vindt waar jij je prettig voelt. Bij ons heb je alle mogelijkheden om te ontwikkelen en je eigen carrière pad te kiezen. Maar er is nog veel meer. We hebben ook een eigen sportfaciliteiten om je gedachten te verzetten en even actief bezig te zijn.

  • Naast een salaris in schaal H of I (afhankelijk van ervaring van € 3.748,- tot € 5.376.-) bruto per maand o.b.v. van een 36-urige werkweek (cao Woondiensten) ook een vaste eindejaarsuitkering van 6%;
  • Een thuiswerk- en reiskostenvergoeding
  • Je krijgt een telefoon en laptop van de zaak
  • Bij ons heb je de mogelijkheid om feestdagen te ruilen: ruil je verlof op Hemelvaart en Tweede Pinksterdag om voor dagen die juist voor jou feestelijk zijn.
  • Wil je wat vaker op vakantie? Geen probleem. Bij ons kun je ook extra vakantiedagen kopen.
  • Ons hoofdkantoor zit in de goed bereikbare stadswijk Sloterdijk waar je tegen een kleine vergoeding kunt genieten van onze heerlijke dagelijks vers bereide lunch.

Hier kom je terecht

Je gaat werk maken van Mokum. Samen met onze enthousiaste collega’s willen we alles doen voor een blije klant. Jij ook?
We helpen en vertrouwen elkaar, maar we houden elkaar ook scherp. Er is altijd ruimte om jezelf te zijn en om eigen ideeën te realiseren.

Maak werk van deze vacature!

Solliciteer dan nu via de button bij deze vacature;
Je kunt je motivatie richten aan Sacha Ponsen, manager renovatie & groot onderhoud

Liever eerst nog wat meer informatie?

Neem dan contact op met Sacha Ponsen via s.ponsen@eigenhaard.nl
Of solliciteren@eigenhaard.nl als je vraag betrekking heeft op de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.